اطلاع رسانی

اطلاع رسانی در خصوص اخبارمنتشر شده مربوط به فهرستی از دانشمندان دو درصد برتر جهان

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کردند اخیرا اخباری در وب سایت و شبکه  های اجتماعی در خصوص انتشار فهرستی با عنوان « دانشمندان دو درصد برتر جهان مبتنی بر نسخه روزآمد شده یک مقاله» منتشر و توزیع شده است که معتبر نمی باشد.

پروفسور فرید نجفی همچنین افزودند صرفا آن دسته از نظام های رتبه بندی پذیرفته شده ملی یا بین المللی موردِ توافق جهانی، معتبر هستند که مورد تایید این معاونت باشد.

ایشان درپایان تاکید فرمودند همکاران دانشگاه های علوم پزشکی کشور از انتشار هرگونه اخبار واطلاعات از هرمنبعی غیر از نظام های مورد اشاره، در سایت دانشگاه ها و شبکه های خبری و اجتماعی جدا خودداری نمایند.